Puheenjohtajan palstaToukokuu 2019

Tervehdys kaikille jäsenillemme!

Yhdistyksen hallitus koki suurehkon muutoksen vuodenvaihteessa, pitkäaikaisia puurtajia jäi pois ja uusia tuli tilalle.

Toiminta hakee tällä hetkellä muotoaan. Jäseniltoihin haetaan uusia ajatuksia, joita lähdemme toteuttamaan, kun suuntaviitat selviävät.

Kesän päätapahtuma on Akaalle sijoittuva Kostianvirran Taistelut, siihen puhalletaan henkeä kunnolla ja täydennetään hyväksi havaittuja toimintoja hyvillä uusilla.

Suunnitteilla on myös vierailu Haminaan Rauhanturvaamisen perinnekeskukseen, jossa esillä on Lauri Törni 100v- ja Suomalainen SS-pataljoona -näyttely.

Kesää kohti mennään, mutta ilmoitan jo nyt, että valtakunnallinen itsenäisyyspäivän paraati on Tampereella ja puolustusvoimat on pyytänyt meiltä marssiosastoa (30+1) osallistumaan siihen. Reippaat ja ryhdikkäät jäsenemme, valmistautukaa myös tämänlaiseen tapahtumaan!

Yhdistyksemme 50-vuotisjuhlissa Raatihuoneella oli noin 200 jäsentämme. Melkoinen voimannäyte yhdistykseltämme, kiitos juhlan järjestäneille ja juhlaan osallistuneille!  Tapasin juhlapaikalla monia vuosien varrella tutuksi tulleita faittereita. Toivottavasti teillekin jäi riiittävästi kipinää osallistua samanhenkisessä porukassa tekemiseen jatkossakin.

Tule mukaan toimintaan ja tapahtumiin, osallistujana tai järjestäjänä, ja ota kaverikin mukaan!  Pääasia, että toimimme, näymme ja vaikutamme yhteisten asioidemme eteen.

Rohkeasti mukaan, meillä on hyvä meininki!


Mara Ekman, puheenjohtaja
mara.ekman(a)gmail.com